FŐOLDAL MÚLTIDŐ JELENIDŐ JÖVŐIDŐ IdőjárásTV
Sat24.com Nap-Hold Beválás
Radarcímek Radarpozíció HOL / MENNYI? UVcímek Vizek Sporthó Agrometeorológia

EWS

Szolgáltatásaink


Az EWSCégünk -különböző neveken- 18 éve működik, 1990-óta dolgozik a meteorológiai szakmában, kizárólag magántőkével. Kezdetben családi mikro-vállalkozás volt. Ma már 15-20 családnak ad megélhetést, a legkülönfélébb korosztályban. Munkánk döntően nagy részben rövid- és középtávú (0-12 napos) folyamatosan frissülő időjárás-előrejelzések készítéséből áll, kiemelt figyelmet fordítva az élet- és vagyonbiztonságra. Emellett többek között légkörfizikai szakértői, oktatói, tanácsadói feladatokat, tudományos ismeretterjesztést is folytatunk. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerünk segítségével napjainkban már Európa számos más országán kívül tengerentúli együttműködéseink is gyarapodnak. Hazai rendszeres megrendelőink száma jelenleg 50-60.


A tulajdonosok:


Pártai Lucia:


Meteorológus és matematikus diplomás. Az Országos Meteorológiai Szolgálat volt tudományos főmunkatársa, a Fejlesztési Osztály munkatársa, a Magyar Rádió műsorvezetője, az MTV tudományos műsorainak műsorvezetője. Jelenleg az ORFK meteorológus szakértője, a Nap TV meteorológusa és a European Weather Service igazgatója.Aigner Szilárd:


Meteorológus és fizikus diplomás. Korábban az Országos Meteorológiai Szolgálat tudományos főmunkatársa, az Előrejelző Főosztály vezetője, a Világ Meteorológiai Szolgálata, Numerikus Előrejelzési Módszerfejlesztő Tagozat magyar képviselője, a BRFK meteorológus szakértője, az MTV meteorológus nívódíjasa, másfél évig az MTV műsorvezetője. Jelenleg a European Weather Service előrejelző részlegének irányítója. A televíziós meteorológusok közötti népszerűségi verseny ARANYSZARVAS - díjjal kitüntetett győztese.Honlapunkon minden információ szabadon és ingyen használható, bármely nem üzleti tevékenységhez.
De részeinek más honlapra történő átmásolásához nem járulunk hozzá.
Annak viszont örülünk, ha bárki kulturált, hozzánk mutató linket tesz fel a saját honlapjára.


Megjegyzéseit köszönjük, kérdéseire lehetőség szerint válaszolunk.


Az Ön neve:


Az Ön e-mail címe:


Üzenete: